Start repetitie Popkoor Soundsation

De repetitie avonden van popkoor Soundsation zijn voor de tweede keer stop gezet. Op het moment dat zingen voor de eerste keer werd stopgezet vanwege het corona virus, was het koor volop aan het oefenen voor 2 jubileum concerten (17,18 april j.l.).
Maanden van voorbereiding bleken tevergeefs.

De concerten waren tevens het afscheid van dirigente Irma Zethof. Dankzij de medewerking van The Beach gingen we weer zingen in de grote hal volgens de RIVM richtlijnen.

Dirigente Greetje de Haan stond nieuw voor het koor.  Zij heeft eerder de Aalsmeerse koren Caritas en Davanti gedirigeerd. Voor wie haar niet kennen, iets meer informatie;

Greetje de Haan komt uit Friesland. Na haar middelbare opleiding heeft zij haar studie voortgezet aan het Gronings en Alkmaars conservatorium. Daar studeerde zij af voor de hoofdvakken koordirectie, schoolmusicus en solo-zang. Tegenwoordig is ze werkzaam als dirigente, zang- en koordirectiepedagoge en sopraan soliste. Ze leidde vele jaren verschillende koren.
Als dirigent en als solist werkte zij zowel in binnen- en buitenland. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging op koorgebied en vindt het bijzonder om te gaan werken met Soundsation. Greetje werkt met (koor) zangers van alle leeftijden, en heeft een studio in Mijdrecht
waarin ze les geeft aan amateur en professionele zangers en koordirigenten. Als dirigent en zanglerares inspireert en motiveert zij. Alles draait bij zowel de zangers waar ze mee werkt als voor haarzelf om passie, ambitie en zangplezier.

Samen met Greetje wilden we naar een nieuw concert toewerken, maar de tweede (gedeeltelijke) lockdown heeft roet in het eten gegooid. Verderop vind u daar meer informatie over. Zodra de koren weer veilig mogen zingen, zullen we deze site updaten.