Soundsation op weg naar 10 jarig bestaan

Soundsation is gestart met de repetities voor het jubileumconcert in 2020, dan bestaat we 10 jaar. Een prima moment dus om in te stappen, met name bassen zijn welkom! Je mag twee repetities vrijblijvend meedoen en dan beslissen of je lid wil worden. Weet je niet bij welke stempartij jouw stem past, geen probleem; Irma Zethof, de dirigente, kan dat prima bepalen.
Het is niet zo dat Soundsation tot 2020 geen optredens meer verzorgt; op 11 mei a.s. zingen we tijdens het Korenfestival Alphen aan den Rijn. Samen met andere koren worden diverse optredens gegeven op het Rijnplein en andere plekken in het centrum van Alphen tussen 11.00 – 17.00 uur.
Maar Soundsation heeft meer te bieden dan repeteren en optreden. Gezelligheid is belangrijk binnen het koor; zo is op 2 februari jl. een ‘bonte avond’ gehouden waaraan bijna alle leden een bijdrage geleverd hebben. Een act, een karaoke, verkleed of niet, het was een knotsgekke en feestelijke avond.
Wil je eens kijken en luisteren of Soundsation bij jou past? Kom dan op een dinsdagavond naar The Beach, Oosteinderweg 247a in Aalsmeer, repetities zijn van 20.00 – 22.00 uur. Niet op dinsdag de 19e februari, dan slaan we een weekje over i.v.m. de voorjaarsvakantie.