Foto’s en Video optreden Soundsation in Amsterdamse poptempel Paradiso op 20 januari 2019

 

Op 20 januari 2019 nam Soundsation weer deel aan de Paradiso Korendagen. Verdeeld over twee dagen, 19 en 20 januari zongen meer dan 140 koren in dit bekende Amsterdamse theater aan de Weteringschans, vlakbij het Leidseplein. Zondagavond om 19.50 uur mocht Soundsation een kwartier lang het publiek kippenvel bezorgen. We zongen: Seven Bridges road, Ik leef niet meer voor jou, Nights in white satin, Any dream will do. Klik op bovenstaand plaatje voor de video compilatie, met dank aan Femke en Ronald.

Klik hier om het fotoalbum te zien met de foto’s van Jan Maarten, Femke, Ronald en Coba.

De leden hebben toegang tot de Video ledenpagina met de volledige video’s van Femke, Ronald en Coba.

Popkoor Soundsation repeteert elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in The Beach, Oosteinderweg 273 in Aalsmeer.

In 2020 geeft Soundsation een groots jubileumconcert, dan bestaat het koor 10 jaar. Dit is dus een prima moment om in te stappen. Kom rustig eens kijken en luisteren of het wat voor je is; wil je meer informatie kijk dan op de website www.soundsationaalsmeer.nl.

In december heeft Soundsation deelgenomen aan de Top2000 Popkorencontest in Arnhem. Twee optredens, eerst in het theater Luxor Live en daarna in het Centraal Station van Arnhem. Geen eerste geworden, maar wel een goede, positieve ervaring. Ook erg leuk om andere popkoren uit het hele land te horen en zien. Klik hier om een video te zien van dit optreden. Deze gezellige dag is afgesloten met een gezamenlijk diner in de thuishaven, The Beach. Want ook dat is Soundsation: een popkoor waar gezelligheid naast ambitie en zangplezier voorop staat.