Onderweg met de Soundsation Express… in gesprek met Esther

 

In gesprek met Esther Onclin, alt.

“Via een collega kwam ik in contact met een enthousiast lid van Popkoor Soundsation. Zij kon zo overtuigend overkomen, dat ik bijna geen nee durfde te zeggen toen ze vroeg of ik een keer mee wilde zingen ? Die eerste avond stond ik daar met een smile van oor tot oor, ik voelde het zó binnenkomen dat ik een soort van in de war was, dat m’n hart op zo’n dergelijke manier opengezet kon worden! Ik was dus meteen verkocht, Soundsation had er een alt bij.

Hoewel ik geen noten kan lezen-ik snap het inmiddels wel hoor, hoe dat zit met die noten- kan ik heel snel muziek instuderen door te luisteren naar de ingezongen partij. Dat is wel fijn dat het per stem wordt ingezongen, zo wordt het een stuk makkelijker. Het repertoire van Soundsation is heel toegankelijk en helemaal mijn stijl. Ik heb ontzettend zin in ons grote concert op 13 en 14 oktober! Straks even kaarten bestellen voor man en kinderen, die komen natuurlijk luisteren”.