Foto’s gastoptreden bij het Voorjaarsconcert van Muziekvereniging Flora te Aalsmeer 25 maart 2017

Zaterdag 25 maart 2017 gaf Muziekvereniging Flora o.l.v. Dick-Jan Veerbeek haar voorjaarsconcert. Voor een bijna uitverkochte Burgerzaal startte Flora de wereldreis met het nummer “Around the World in 80 days” gevolgd door Hispaniola van Jan de Haan, Lady Stewart’s Air en Pokémon Theme. Jaap van Leeuwen fungeerde deze avond als reisleider en gaf op zijn welbekende humoristische manier duidelijk tekst en uitleg over de nummers en de landen.

Na Pokémon Theme verlieten de muzikanten het podium om plaats te maken voor Popkoor Soundsation o.l.v. Irma Zethof die de wereldreis tot de pauze vervolgden metAnyplace – Anywhere – Anytime, Can you feel the love tonight, Hakuna Matata en Circle of Life.

Soundsation betrad na de pauze het podium en vertolkte Le Printemps, Mr. Blue Sky, Tranen gelachen en Home. Populaire songs, die mede dankzij Alex Wahlen, goed verstaanbaar waren voor het publiek en veel applaus oogstten.

Na dit vocale optreden werd de rondreis muzikaal vervolgd door Flora naar Rusland met het nummer Glasnost, gevolgd door Antarctica van Carl Wittrock en Out of Africa van John Barry in een arrangement van Johan de Meij. Het laatste nummer van de fanfare was Im Schönen Böhmerwald met kapelmeester Dick-Jan op de bok.

Vanzelfsprekend stond er als afsluiting van de avond een gezamenlijk optreden op het programma, gekozen was voor “Iedereen is van de wereld” van de te vroeg overleden zanger Thé Lau.

Het massaal opgekomen publiek kon dit erg waarderen en muzikanten en koor kregen terecht een welverdiende staande ovatie!

Muziekvereniging Flora en Popkoor Soundsation kijken met plezier terug op een bijzonder geslaagde avond.

Klik hier of op de foto boven om alle foto’s te zien van het gastoptreden. Met dank aan Astrid, Nelleke en Flora.