De Soundsation Express was een groot succes!!

Wat was jouw favoriete nummer? Daar stonden we dan………..vanaf het podium keken we beide avonden naar een tjokvolle, uitverkochte zaal. Dat was echt genieten! En we leken de harten van het publiek te hebben gestolen, want er zijn heel veel lovende woorden gevallen. Super toch? Daar doen we het voor. Wat we bijvoorbeeld in de wandelgangen hoorden? “Wat een kracht zit er in het koor”, “echt een heel energiek optreden”, “zó hartverwarmend, die meisjes van de dansschool”, “het koor straalde een gevoel van eenheid uit”, “ik heb zó’n gezellige avond gehad”, “wat een leuke muzikale mix tussen nu en vroeger” en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wel een voorrecht om zoiets met elkaar te mogen doen. En al die voorbereidingen zijn beslist niet voor niets geweest. Tot in de puntjes was alles geregeld. We hebben dus niet alleen muzikale maar ook organisatorische toppers op ons koor!

De Soundsation Express is weer vertrokken, de reizigers zijn op hun bestemming, de perrons en de wagons zijn aangeveegd en opgeruimd en de dirigent heeft haar conducteursfluitje in de kast gelegd. Maar de reis zullen we niet gauw vergeten.

P.S.: Was je vrijdag of zaterdag op onze uitvoering? Wat was jouw favoriete nummer?