Bijna tijd om in te stappen! De Soundsation Express vertrekt op 13 en 14 okober a.s.

Popkoor Soundsation, o.l.v. Greetje de Haan met ruim 50 enthousiaste leden,  is bijna helemaal klaar voor hun concerten in oktober. Nog een paar repetities en dan is het zover. De naam ‘Soundsation Express’ is gekozen omdat het koor u na het instappen per trein gaat meenemen langs diverse aantrekkelijke muzikale plekken over de hele wereld. Daar zullen bekende Engelstalige en Nederlandse popsongs klinken, zowel hedendaagse als uit het verleden.

Daarnaast kunt u op de overstapplekken genieten van de kinderen en tieners van Dansschool Pleunie die fantastisch kunnen dansen en natuurlijk is er in de pauze de bekende loterij terwijl u kunt genieten van het drankje dat is inbegrepen bij de kaartprijs van € 17,50.

Het vertrekstation van  ‘Soundsation Express’ is de Oosterkerk, Oosteinderweg 269 vanaf 20.00 uur. U kunt vanaf 19.30 uur vast een plekje zoeken op het perron. De (trein)kaartjes zijn te koop bij Boekhuis Aalsmeer, Marskramer Kudelstaart en Primera op het Poldermeesterplein of via de mail: concert@soundsationaalsmeer.nl (dan graag aangeven hoeveel kaartjes u wilt bestellen voor welke datum). Bestellen via deze site kan ook, zie het bericht bovenaan deze pagina.

We hopen u te zien op onze wereldreis!