Optreden Soundsation in Amsterdamse poptempel Paradiso op 20 januari 2019

Soundsation in Paradiso januari 2018

Soundsation in Paradiso januari 2018

Na een welverdiende kerstvakantie gaat Popkoor Soundsation weer repeteren vanaf dinsdag 8 januari a.s. Elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in The Beach, Oosteinderweg 273 in Aalsmeer.

In 2020 geeft Soundsation een groots jubileumconcert, dan bestaat het koor 10 jaar. Dit is dus een prima moment om in te stappen. Kom rustig eens kijken en luisteren of het wat voor je is; wil je meer informatie kijk dan op de website www.soundsationaalsmeer.nl.

Het optreden in Paradiso komt dan te snel waarschijnlijk; op 20 januari a.s. neemt Soundsation weer deel aan de Paradiso Korendagen. Verdeeld over twee dagen, 19 en 20 januari zingen meer dan 140 koren in dit bekende Amsterdamse theater aan de Weteringschans, vlakbij het Leidseplein. Zondagavond om 19.50 uur mag Soundsation een kwartier lang het publiek kippenvel bezorgen. Toegang is € 3,–, leuk als u ons komt aanmoedigen.

In december heeft Soundsation deelgenomen aan de Top2000 Popkorencontest in Arnhem. Twee optredens, eerst in het theater Luxor Live en daarna in het Centraal Station van Arnhem. Geen eerste geworden, maar wel een goede, positieve ervaring. Ook erg leuk om andere popkoren uit het hele land te horen en zien. Klik hier om een video te zien van dit optreden. Deze gezellige dag is afgesloten met een gezamenlijk diner in de thuishaven, The Beach. Want ook dat is Soundsation: een popkoor waar gezelligheid naast ambitie en zangplezier voorop staat.